lunes, 12 de mayo de 2014

DIARIS MESTRES DE LA REPÚBLICA

Som el grup de Aaron Mora, Sharon Caicedo i Aitana López de 4C i anem a escomençar a treballar les activitats del nou projecte "Llums i ombres a Espanya del S.XX". A continuació mostrarem la primera activitar que hem realisat a classe, en la que consta de escriure un diari de 4 dies en les dates proximes a la guerra civil i la posguerra.
AARON :
AITANA :

3 comentarios:

  1. Aaron: hi ha errades a la cronologia de les dues primeres anotacions del diari i per tant el que dius està descontextualitzat. Al maig del 36 no havia començat la guerra i fer unes votacions en meitat. A més no hi ha anotacions de la posguerra. Cal parar molta més atenció i cura al que es fa. També hi ha errades d'expressió fins i tot al títol MAESTRES!!!

    Com una MESTRA escriuria al seu diari amb faltes!!??

    ResponderEliminar
  2. Aitana: Hi ha poques dades sobre el context i sobre les mestres realment: el seu drama personals, els seus sentiments i frustracions. A més algunes de les coses que dius no són reals en el context. Les dones republicanes anaren al front: eren les milicianes.
    Cal més qualitat, Aitana, a l'expressió, a la riquesa del material històric, a l'estil literari adequat per a una confidència en una situació tan dramàtica. Cal posar-se més en el paper i no fer-ho per rutina. Gaudiries molt més si posares, més passió i menys presses.

    ResponderEliminar